Du har 1.000,- igjen til fri frakt

Vi holder deg oppdatert!

På denne siden kan du følge med på hvilke funksjoner som har blitt tilgjengelige den siste tiden og hva som er av de ferskeste nyhetene.

Les om nyhetene i artiklene under eller klikk her for å komme til endringsloggen i brukerveiledningen, som gir en komplett oversikt over endringer og nyheter.

Mer effektiv saksbehandling på kundesenteret

Vi har integrert FreshDesk med Quick3 for mer effektiv saksbehandling på vårt kundesenter.
Dette gjør oss i stand til å behandle innkomne saker raskere, og med bedre informasjonsflyt internt og tilbake til deg som kunde.

Nyheter juni 2022

Den nye oppdatering av Quick3 byr på mange nye og effektiviserende funksjoner. Under ser du en smakebit på hva som venter deg i den nyeste versjonen av systemet. Vi starter utrulling og oppdateringen fra uke 25.
Forbedringer i ordrebildet

Salgsbildene i Quick3 har fått en real oppgradering. De som jobber med store ordre og tilbud har mye å glede seg til.

Ny skjemaløsning

Lag kontaktskjemaer, skjemaer for servicebestilling eller vinterlagring med den nye skjemaløsningen i Quick3.

Multikanal fakturalevering

Glem papir og vinduskonvolutter. Med multikanal distribusjon sørger vi for at fakturaene dine alltid kommer frem til kunden.

Nyheter i Dokumentsenter

Quick3 dokumentsenter videreutvikles kontinuerling. Nå er det blitt enda mer komplett!

Ny leverandør av vognkortdata

Vi har byttet leverandør av vognkortdata for Quick3. Med den nye leverandøren får du også tilgang til eierdata - så nå blir det enda enklere å registrere nye verkstedkunder.

Nettbutikk nyheter

Som tidligere annonsert har en rekke spennende nyheter vært under utvikling i nettbutikk løsningen vår. Nå er de endelig her!