Du har 1.000,- igjen til fri frakt

Nyheter februar 2022

I Quick Systems jobber vi kontinuerlig med å utvikle våre systemer og produkter. Den nyeste versjonen av Quick3 byr på en rekke spennende nyheter og forbedringer. Her ser du noen smakebiter på hva den nye oppdateringen tilbyr.

Tilpasninger knyttet til ny MVA-rapportering i Altinn

Ny MVA-rapportering trådde i kraft fra 01.01.2022 og baserer seg blant annet på SAF-T MVA-koder. Quick3 er nå tilrettelagt for å møte de spesifikasjonskravene og detaljene som den nye innleveringen krever. Du kan lese mer om detaljene rundt dette ved å klikke her.

Linjematching i dokumentsenteret

Nå er det støtte for mer automatisk fakturakontroll i dokumentsenteret ved at linjene matches automatisk.

Tolking av dokumenter

Quck3 har nå en smartfunksjon som tolker dokumenter i dokumentsenteret. Det vil si at systemet enkelt tolker innlastede dokumenter og automatisk fyller ut faste felter som for eksempel KID, kontonummer, forfallsdato og lignende.

Automatisk import via importveiviseren

Den nye oppdateringen kommer med en ny og forbedret utgave av importveiviseren. Nå kan for eksempel prisfiler lastes inn automatisk over FTP fra leverandører som støtter dette.

Automatisk eksport

Nå er det mulig å sette opp automatisk jobb på eksport av data til for eksempel eksterne regnskapssystemer eller factoringavtaler.

Enklere å koble individ mot tilbud og ordre

Vi har utviklet en kraftig forenkling av kobling av kjøretøy mot tilbud og ordre.

Forbedringer i remitteringsløsningen

Vi har gjort flere forbedringer i remiterringsløsningen, blant annet er det nå støtte for remittering i ISO-format for våre kunder i Sverige.


Har du ikke oppdatert til Quick3 enda?

Trykk her for å lese mer om hva Quick3 kan gjøre for deg.

Ønsker du å bli kontaktet av en konsulent?

Klikk her for å fylle ut kontaktskjema.