Du har 1.000,- igjen til fri frakt

Nyhetsbrev juli 2021

Vi starter nå utrulling av den nyeste Quick3 oppdateringen.

Oppdateringen har en rekke nye funksjoner og forbedringer - spesielt rundt dokumentsenter og verkstedordre. Det har også skjedd mye utvikling på webshop modulen i sommer - blant annet med forbedring av ytelse. En annen spennende nyhet i webshop en ny tilleggsmodul for presentasjon av nye og brukte kjøretøy.

Her finner du komplett oversikt over hva som er nytt i denne oppdateringen: https://quick3.freshdesk.com/a/solutions/articles/48001182905

Verkstedordre forenkling

En nyhet vi har lyst til å fremheve spesielt er endringer i håndtering av verkstedordre. Til nå har registrering av parameter som for eksempel kilometerstand ligget på blokknivå. Dermed har denne viktige informasjonen vært litt "utilgjengelig". Spesielt hvis man har en ordre med flere blokker. Dette er et inspill vi har fått fra flere kunder.

Vi har derfor endret dette slik at parameterne nå er tilgjengelig i en egen fane direkte i ordrebildet. Siden man når disse fanene med aksellerator taster (Ctrl+Alt+S) er informasjonen aldri lenger unna enn dette tastetrykket.
For ordre med flere kjøretøy tilknyttet (for eksempel salgsordre med innbytte kjøretøy) er parameter for alle kjøretøyene tilgjengelig direkte her.

NB! Det er viktig at denne informasjonen formidles videre til de av dine brukere det er relevant for.

Enda mer å se frem til

Vi jobber også med ytterligere effektivisering av verkstedordre og salgsordre. Til neste oppdatering vil det blant annet bli endring rundt registrering og visning av arbeidstekster. Man vil da få tilgang til alle tekster - både oppgavetekster og interne notater i samme bilde. Videre vil det bli logging av tidspunkt og bruker som har lagt til notater på arbeidsordre i tråd med krav fra stadig flere importører/fabrikker spesielt vedrørende garantiordre.

Vi er også i innspurten med den nye timebestillingsfunksjonen i webshop, som vil bli tilgjengelig neste oppdatering (august).

Har du ikke konvertert til Quick3 enda?

Klikk her for å lese litt om hva du har å glede deg til.


Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer!